Артисты: Могилевская Наталья

mogilevskaya.jpgНародилась 2 серпня 1975 р. Закінчивши Київське естрадно-циркове училище довгий час була співаючою акторкою - працювала в Театрі естради, єврейському театрі "Штерн", в цирку, підспівувала Сергію Пєнкіну. Нарешті в 1995 році їй набридло ділитися з кимсь успіхом і, заручившись підтримкою Юрія Рибчинського, вона розпочала сольну кар`єру. На "Червоній руті" в Симферополі Могилeвська була лише дипломанткою та вже через місяць стала першою на "Славянському базарі" з піснею „Иерусалим” (тут їй дуже знадобився акторський досвід). На початку 1996 року вона свій лірико-драматичний репертуар розбавила поп-шлягерами свого нового продюсера Олександра Ягольника. Влітку, на Ялтинському фестивалі "Море друзів", Могилeвська поперед себе пропустила тільки Олександра Пономарьова. Восени вона поступила до інституту культури. Випуск на лейблі НАК її першої сольного CD "Ла-ла-ла" затягнувся до літа наступного року - з автомобіля співачки пірати викрали майстер-DAT-касету.

В наступнмоу році наталя випускає диск „Поднесжник” разом з новим „дєтищем” Олександра Ягольника – гуртом „Іграшки”. Восени 1998 року співачка розпрощалася з Олександром Ягольником і тільки в лютому наступного року знайшла собі місце під дахом "Таврійських Ігор", з якими підписала контракт про співробітництво, залишаючись при цьому сама собі продюсером. Результат співпраці перевершив всі сподівання - альбом "Тільки Я", складений виключно з пісень самої співачки, випустив в середині літа лейбл STM Records і він мав всі шанси стати найкращим цього року в Україні. Ще більш сенсаційними виявилися результати попереднього голосування експертів на визначення лауреатів Премії "Золота Жар-птиця" - в номінації ПІСНЯ серед трьох претендентів виявилося дві пісні Могилевської - "Місяць" та "Только Я". Зрештою "Місяць" і став кращою піснею року в Україні, а сама Наталя Могилевська - кращою співачкою. Весною 2000 вона розпочала всеукраїнське турне вже з потужною "живою" акомпануючою групою, а завершилося турне на головній сцені України – в концертному залі „Україна”. Декорації готував сам Борис Краснов.

Шалених успіх у публіки та нова прима української естради. В липні 2001-го Наталка вдруге підряд була визнана кращою співачкою України, за що й отримала перо Золотої Жар-Птиці. В жовтні на лейблі Nova Records побачив світ її третій компакт-диск "Нетакая" - виключно російськомовний і з прицілом на популярність в Росії. В подальшому Наталя змогла здивувати публіку своїми акторскими задатками, а саме знявшись в дуже ніжному та ліричному кліпі на пісню „Зима (плюшевый мишка) разом з Дмитром Гордоном (рекдактором журналу „Бульвар”). Згодоя ця пісня вийшла окремим максі-синглом. Слід зауважити, що актори (Лів Дуров, Михайло Светін, Валентина Тализіна), які приймали участь у зйомках відео разом з Наталкою були вражені як самим процесом зйомок міні-фильму так і самою співачкою. В 2003 році співачка вирішує поексперементувати зі своєю тврчістю і тирарижує образ „дівчини з сусіднього двору”. Знову змінившись і ставши „нетакою” Наталя зняла нове відео на пісню „Лимоновый фонарь”, яке стале першою ластівкою для випуску нового диску – „Самое... Самое”, який вийшов наприкінці 2003 року. Платівка містить найбільш відомі хіти співачки за всю її кар’єру та містит деякі нові пісні, серед яких вищезазначений „Лимоновый фонарь”, „Снегопад” та „Плачь”. У 2004 році диск вийшов додатковим тиражем – доповненим новим супер-хітом Наталі „Полюби меня такой”.

Також в 2003 році Наталя пробує свої сили на новому поприщі – телеведучої та музичного продюсера. І ця роль влається співачці чудово, що лише підтверджує премія „Телетриумф” вручена Наталі в марті 2004 року як кращій телеведучій року. Але 2004 рік став знаменним для співачки, телеведучої, продюсера та прсто чудової жінки не тільки успіхами та нагородами в творчості, але й щасливим та найгучнішим весіллям в історії українського музичного шоу-бізнесу. Обраним співачки став бізнесмен з Одеси Жмитро Чалий. Весілля відбулося 14 серпня в одному з комплексів маріїнського палацу. Наречена була в сукні кольору слонової кості, яка плотно обтягувала талію з розклішоною спідницею і розкішним тюрнюром. Подружжя привітали майже увесь цвіт шоу-бузнесу – Таїсія Повалій та Ігор Ліхута, Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром, Павло Зібров таГарік Кричевский зі своїми найкращими половинами, сімейство Рибчинських та багато ін. На медовий місяць молодята змогли видіти лише 3 дні, які провели в Парижі. Після організації свого весілля Наталя вирішила відкрити свій весільний салон. 29 грудня 2004 року співачці Наталі Могілевській присвоєнно звання „Народний артист України” за особистий важливий вклад в рзвиток українського пісенного мисецтва та високу виконавчу майстерність. На даний момент Наталя працює телеведучою та продюсером проекту трелеканалу „Інтер” - „Шанс”, готує до виходу україномовний альбом, активно гастролює.