Артисты: Арина Домски

img_9483.jpgАріна Домскі народилась 29 березня 1984 р у м. Києві.

У вісім років почала займатися музикою у дитячому ансамблі «Світанок», та згодом стала його солісткою, об’їздивши с концертами майже всю Європу.

У 15 років Аріна вступила до КДВМУ ім. Р.М.Гліера за фахом академічний спів, паралельно приймаючи участь у музичних конкурсах та фестивалях.

Деякий час працює хормейстером в ансамблі «Світанок». По закінченню музичного училища Аріна залишає роботу хормейстера і займається сольною кар’єрою.

У 2003 році Аріна Домски записує пісні, збирає балет та виступає у київських клубах.

У 2004 році Аріна вступає до НМА ім.. П.І.Чайковського за фахом академічний спів та паралельно поєднує навчання з концертною діяльністю.

2007 рік – було знято дебютне відео на пісню «Никто не виноват», а у вересні 2007 Аріна стає учасницею найпопулярнішого у світі музичного реаліті-шоу - Перша Українська «Фабрика Зірок», яку залишає перша. Ще до закінчення шоу Аріна знімає друге відео «Невозможно», а у січні 2008 року проводить велику презентацію.

У березні 2008 записує пісню саундтрек «Не торопи любовь» та презентує сольну програму.

У травні 2008 отримує гран-прі «Фаворити успіху» у номінації «Прорив року».

У січні 2009 року на IX Міжнародному Фестивалі успішних жінок" Mrs.Ukraine Open"("Пані Україна-2008"),Аріна Домскі отримує два титули:"Пані Успішність" та спеціальний приз "Пані Амур".

У травні 2009 презентує нову відеороботу "Прости,что я не ангел".